Про Нас

Ласкаво просимо до Інтерполив

Інтерполив було засновано 2005 року.

Основа команди: 4 фахівці в галузі ландшафтного дизайну та гідромеліоративних робіт, з вищою профільною освітою (випускники Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України), дві кваліфіковані бригади монтажників і озеленювачів.

Сімейний-дружній підряд, разом вчилися, працюємо, відпочиваємо

Interpoliv

Послуги Інтерполив

Системи поливу та Благоустрій

Приватні об'єкти

Опис приватних обєктів)))) Опис приватних обєктів))))Опис приватних обєктів))))Опис при...

Комерційні території

Парки та сквери

Поля для гольфу

Крапельний полив

Тепличні господарства

Планування ділянки

Посадка рослин

Влаштування альпійських гірок

Влаштування газонів

Декоративне освітлення

Декоративні водойми

Декоративні грядки, озеленення дахів

Системи охолодження водяним туманом

У Вас є чудова нагода ознайомитись з цінами

Досвід нашої роботи

Великі державні установи

Влаштування поливу Дніпровської набережної від мосту Патона до мосту "Метро" , Київ;

Благоустрій території Олександрівської лікарні, Київ;

Влаштування поливної системи на території заводу "Інтерпайп сталь", Дніпро;

Монтаж системи поливу в рамках реконструкції Київського зоопарку.

Приватний сектор:

Заміські приватні проєкти:

Територія від 10 до 250 соток;

Введення в експлуатацію та щорічне обслуговування;

встановлення поливальної системи на території резиденції Віктора Михайловича Пінчука, включно з і міні-гольф поле. Проєкт: японських і німецьких архітекторів та інженерів. 80% робіт виконано нашою компанією;

Реконструкція гольф поля "KOZIN".

about interpoliv

Про системи автоматичного поливу

На наші запитання люб'язно погодився відповісти директор компанії ІНТЕРПОЛІВ Павло Петрунін

Популярні запитання

Найперше питання: навіщо взагалі потрібні системи зрошення? Адже і так часто йдуть дощі. Звичайно, якщо вид вашої дачі вам байдужий, можна покластися і на природу. Щось обов'язково виросте і без поливу. Ось тільки відразу приготуйтеся зітхати, порівнюючи в спекотне літо свою жухлу траву з сусіднім газоном, що зеленіє. У дощову погоду ви можете просто не включати поливсистему (або вона сама відключиться, якщо ви поставите автоматику), а ось у звичайний час, коли дощ ллє не щодня, різниця помітна неозброєним оком вже через місяць-півтора.

Так що ж, полив потрібен на кожній дачі? Або в якихось випадках від нього можна відмовитися, а в інших – має сенс про нього подбати? Один із головних параметрів, на які варто звернути увагу, – це розмір ділянки. При великій площі варто одразу подбати про полив. Просто тому, що поливати її вручну незручно та важко. Погодьтеся, розумніше один раз витратитися, налагодити хорошу систему, а потім просто милуватися природою, ніж заощадити на поливі - і замість відпочинку щодня бігати з відрами повними або перетягувати по ділянці важкий шланг. Я б рекомендував ставити систему поливу на ділянках, починаючи від 3 соток. Якщо ви хочете не шаблонних грядок, а ландшафтного дизайну, полив потрібен обов'язково. Особливо добре варто продумати його, якщо ви вирішили посадити рослини, які не ростуть самі по собі у вашій місцевості. Місцева флора, пристосована до природних умов, ще може якось протриматися самостійно, а от «приїжджі» красені потребують особливого догляду, щоб тішити господарів. Без такої турботи вони будуть виглядати хворими або зовсім загинуть, а це не прикрасить вашу ділянку. Та й грошей, витрачених на них, буде шкода.

Добре, Павле. Ось ми вирішили, що ділянці потрібен полив - з чого потрібно почати? Почати найкраще з вивчення ринку та вибору сумлінного підрядника. Дуже добре, щоб замовник сам хоч трохи розібрався у питанні. Це дозволить йому зрозуміти, чи справді перед ним надійні професіонали. Адже не секрет, що далеко не всякий підрядник на сьогоднішньому ринку виявиться сумлінним та відповідальним. Некваліфіковані працівники можуть не тільки зробити поганий полив, а й зіпсувати те, що було зроблено до них: зіпсувати ґрунт, пошкодити коріння рослин та фундамент будівлі. Не кажучи вже про те, що вони ризикують зламати обладнання або неправильно встановити і підключити його. Хороші фахівці – те, на чому не можна економити.

Interpoliv